Produkt dnia
Olej macadamia / Macadamia oil
Olej macadamia / Macadamia oil
14,99 zł
szt.
Olej awokado / Avocado oil
Olej awokado / Avocado oil
22,99 zł
szt.
Glinka zielona montmorillonite
Glinka zielona montmorillonite
14,99 zł
szt.
Masło shea / Shea butter
Masło shea / Shea butter
18,99 zł
szt.
Olejek eteryczny pomarańczowy
Olejek eteryczny pomarańczowy
13,99 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Olej z pestek jeżyn

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 24,99 zł 24.99
quantity szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 111

Opis

Tłoczony na zimno naturalny olej z pestek jeżyn to źródło witaminy C oraz betakarotenu wspomagającego procesy regeneracji skóry. Należy do nowej grupy cennych olejów o zastosowaniu kosmetycznym i spożywczym, uzyskiwany z nasion owoców jagodowych. Uważany za cenny lek w przypadkach niewydolności krążenia, a także zaparć. To antyoksydacyjny eliksir dla skóry w każdym wieku. Chroni przed przedwczesnym starzeniem cery oraz reguluje produkcje sebum.

Dla kogo?

Wszystkie rodzaje  skóry, ze szczególnym uwzględnieniem problemowej, łojotokowej, naczynkowej, dojrzałej z oznakami starzenia oraz delikatnej.

Działanie:

-wspomaga procesy regeneracji skóry, włosów i paznokci

-zwalcza wolne rodniki, opóźniając proces starzenia się skóry, zwiększając jej jędrność i elastyczność

- natłuszcza skórę najbardziej przesuszonych partii ciała

- niweluje przebarwienia skórne

- uszczelnia i wzmacnia naczynia krwionośne

Sposób użycia:

Olej z pestek jeżyn z powodzeniem można stosować bezpośrednio na skórę. Może być stosowany jako zamiennik kremu (nałóż kilka kropel bezpośrednio na skórę twarzy, szyi i dekoltu), balsam, do masażu wybranych partii ciała, jako maska na włosy i krem do rąk. 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl